30 χρόνια επιτυχημένη εμπειρία στην κατασκευή συρμάτων και καλωδίων

Wuhan Μοναδική Μηχανική Και Ηλεκτρολογικού Εξοπλισμού, Ltd.

Αρχική Σελίδα

Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Μέσης Τάσης Cable για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Μέσης Τάσης Cable για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now

Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

1 2 3 4 5 6
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.
Μοναδικό maingate καλωδίων ναυπηγείο πρώτη ύλη Γραμμή MC προϊόντα προϊόντα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εισαγωγέα
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : Uni-ΚΑΛΩΔΙΑ
Αριθμός Υπαλλήλων : 120~140
Ετήσιες πωλήσεις : 20 Million-25Million
Ιδρύθηκε Έτος : 2017
Εξαγωγή pc : 50% - 60%

Uni-ΚΑΛΩΔΙΑ, εμπορικό σήμα που είναι κύριο από μια επιχείρηση ομάδας WUMEE, η οποία έχει τώρα τέσσερα εργοστάσια στην Κίνα. Μοναδικές ηλεκτρικές καλώδιο Wuhan και Co. καλωδίων, ΕΠΕ, Guangdong μοναδική Co. καλωδίων, ΕΠΕ, μοναδική Co. αργιλίου Guangxi, ΕΠΕ, μοναδικό No.2 εργοστάσιο Wuhan. Η οργάνωση επιχείρησης ομάδας το έτος 2001 από το γεγονός της έδρας Wuhan Shuangli έθεσε τον κλάδο της Guangdong. Το έτος 2008, ο τρίτος κλάδος Guangxi Shuangli έβαλε στη χρήση. Δύο έτη αργότερα, η δεύτερη βάση παραγωγής σε Wuhan τελείωσε την κατασκευή της και παρήγαγε επιτυχώς το πρώτο εξέλικτρο καλωδίου της. Μετά από 30 έτη ανάπτυξης, ShuangliCable έγινε μια από τις κύριες 5 κατασκευές του καλωδίου αργιλίου στην Κίνα, και πυκνό No.1 μεταξύ της Νότιας Κίνας.

 

UNI-καλώδια, πράξεις ως σημαντικό ρόλο στην ενέργεια και διανομή δύναμης σε ολόκληρη την Κίνα από καθιερωμένος το 1988. Τα έτη, ταγματάρχες UNI-καλωδίων στην υψηλή τάση και την πρόσθετη μετάδοση δύναμης υψηλής τάσης, τη διανομή δύναμης πόλεων, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος φωτεινών σηματοδοτών, το αγροτικό δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας και τέτοια κυβερνητικά προγράμματα. Τα τελευταία χρόνια, τα μοναδικά καλώδια αναπτύχθηκαν αυτό είναι κατοικημένα καλώδια, τώρα μπορούμε να δούμε όλο και περισσότερο καλώδιο με τα uni-ΚΑΛΩΔΙΑ σημαδιών στα κτήρια, squres, νοσοκομεία, σχολεία, αγροκτήματα, εργοστάσια, και ούτω καθεξής. Το Shuanglicable ξεκινά τη διεθνή επιχείρησή του από το έτος 2002, η πλούσια εμπειρία θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες λύσεις της διανομής δύναμης.

 

Τα μοναδικά καλώδια προσδιορίστηκαν ως βιομηχανία υψηλής τεχνολογίας από Wuhan Science και Technology Bureau, και τίμησαν όπως παρατηρώντας τις συμβάσεις και κρατώντας την επιχείρηση υπόσχεσης από το γραφείο Εμπόριο και Βιομηχανία Wuhan κάθε χρόνο. Η επιχείρησή μας είναι Αντιαεροπορικό Πυροβολικό Reputation Grade Company της επαρχίας Hubei και παίρνει τα βραβεία όπως οι «τοπ δέκα επιχειρήσεις». Η επιχείρησή μας απαριθμήθηκε στην εισαχθείσα επιχείρηση για δύο δίχτυα δύναμης από την κρατική οικονομική εμπορική ένωση και την επαρχιακή οικονομική εμπορική ένωση Hubei το 1999.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Τηλ.:: 86-159-02777902

Φαξ: 86-27-82757025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)